HET MODERNISEREN VAN ENTERPRISE LEGACY

SOFTWARE MET EEN LOW-CODE PLATFORM

Programma

Je kunt het webinar via onderstaande link bekijken:

https://sijthoff-media.webinargeek.com/thinkwise-webinar

Software moet meegroeien met de business
Het moderniseren of vervangen van een verouderd kernsysteem wordt door IT-managers vaak ervaren als een ‘openhartoperatie’. De keuze voor een van de bekende standaard softwarepakketen of het laten maken van maatwerksoftware lijkt dan een veilige keuze. Het nadeel van zo’n keuze is dat je opnieuw met een legacy oplossing begint. De software is namelijk niet in staat om mee te groeien met de voortgang van de business en raakt op die manier al snel weer verouderd.

Het Thinkwise-platform is vanaf het begin gemaakt als een low-code platform voor het ontwikkelen van grote kernsystemen. Op basis van talloze softwareprojecten is veel kennis opgebouwd over het moderniseren van legacy-applicaties, waaronder Cobol, RPG en Uniface. Hierdoor is het mogelijk om zelfs de grootste kernapplicaties zoals ERP- en MRP- systemen binnen korte tijd te moderniseren.


Low-code voor kernsystemen
Low-code staat behoorlijk in de belangstelling. Met name op het gebied van kleine en middelgrote applicaties gaat het hard. Low-code voor complexe kernsystemen is nog relatief nieuw. In deze sessie laten we zien dat je met een low-code platform kernsystemen kunt moderniseren. Door het modelleren van unieke bedrijfsprocessen is het mogelijk om een aanzienlijk onderscheidend vermogen te behalen binnen de markt waarin je als bedrijf actief bent. OVSoftware en Koninklijke Van Wijhe Verf vertellen in deze sessie hoe zij samen een nieuw kleurensysteem hebben ontwikkeld. Daarnaast is er een case Van Riemsdijk Rotterdam, zij leggen je uit hoe zij het volledige ERP-systeem hebben vervangen voor het Thinkwise-platform. 

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee écht omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise-platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise-platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 42 landen. Meer informatie: thinkwisesoftware.com.

 

Woensdag 8 december 2021

11.00 - 12.00 uur

Online

Sprekers

Erik van Roemburg | Manager ICT & Projects bij Van Riemsdijk Rottterdam BV

Van Riemsdijk ontwikkelt en produceert luchtvrachtcontainers. Bijna 20 jaar werkten zij met een standaard ERP-pakket. Steeds meer kwam de focus op Quick Response Manufacturing (QRM) en Lean-principes te liggen. De standaardsoftware bracht op het gebied van snelle procesveranderingen de nodige beperkingen met zich mee. Het volledige ERP-systeem is vervangen door Thinkwise.

Rik Koelma | Sr. Technisch Specialist bij Koninklijke Van Wijhe Verf
Koninklijke Van Wijhe Verf is een Nederlands familiebedrijf en een van de grotere spelers in de decoratieve verfmarkt. Rik Koelma is als senior technisch specialist betrokken bij het nieuwe kleurenbeheersysteem dat is ontwikkeld met het low-code platform van Thinkwise.

Wieger Kloppenburg | Business Analist bij OVSoftware
OVSoftware is ijzersterk in het ontwerpen, maken, beheren en onderhouden van maatwerk software voor overheid en bedrijfsleven. Zij bieden .Net, JAVA en low-code expertise voor de realisatie van software. OVSoftware is implementatiepartner van Thinkwise. Wieger en Rik hebben intensief samengewerkt bij het project van Van Wijhe Verf. 

Marijn de Vries | Host
Marijn de Vries is een Nederlandse journaliste en voormalig profwielrenster. Marijn is de host tijdens het webinar.

 

 

 

Thinkwise